Despre noi

Cel mai usor mod de a inova !

VIZIUNEA

Mihai Elena I.I își propune să devină un nume important în agricultura romaneasca, in mod special in domeniul agricol al judetului Ialomita,  dorind sa ofere clienților soluții complete și sustenabile pentru a realiza conexiuni de lunga durata.

          De-a lungul timpului nevoile fermierilor au devenit tot mai importante, astfel, Mihai Elena I.I a realizat o strategie de dezvoltare si adaptare pentru a procura solutii importante in dezvoltarea unui mediu de business important. Avantajul competitiv pe care firmele partenere il obtin rezulta din abordarea personalizata pe care noi o alegem.

     Prin spiritul experienta acumulata, ajutam firmele sa construiasca principalele directii inovatoare de abordare a pietei care ii ajuta sa se propulseaza pe piata prin cele mai stabile business-uri in domeniul agricol.

Round Photo

MISIUNEA

Pentru o dezvoltare sustenabila, este nevoie de o agricultura moderna cu performante ridicate. Mihai Elena I.I doreste sa devina unul din cei mai mari dezvoltatori si creatori al culturii succesului in business-ul numit agricultura de pe teritoriul Romania. Cu ajutorul pe care noi il oferim, multi fermieri romani care au apelat la noi, au reusit sa transforme afacerea lor intr-una de succes.

Mihai Elena I.I a devenit in ultima perioada una din cele mai importante entitati ce sustine eficienta lanutului valori al agriculturii si industriei alimentare din judetul Ialomita, alaturi de alte cateva societati de acelasi calibru. Intreaga echipa, alaturi de o parte din specialistii cu care colaboram au o participare activa la dezvoltarea unei agriculturi performante cu ajutorul inovarii.

Cand faci un lucru cu daruire, se simte! Mihai Elena I.I este una din micile companii care a reusit sa se dezvolte frumos, a crescut armonios si a reusit sa-si seteze standarde inalte. Cand iti propui sa atingi o anumita tinta, si mereu iti setezi obiective realiste, succesul este garantat. Imi doresc, ca pe viitor, societatea sa poata avea un trend ascendent, cu o insertie a fondurilor europene cat mai mare.
CommonM22an
Andrei Mihailov
Director General